O nama

Od svog osnivanja krajem 2001. godine, preduzeće za proizvodnju, promet i servisne usluge Alfa Digital d.o.o., konstantno unapredjuje lepezu proizvoda i usluga koje nudi na našem tržištu informacionih tehnologija.

Pored celokupne game Xerox proizvoda i usluga (sistemi za grafičku i izdavačku delatnost, sistemi za transakcionu i personalizovanu štampu, biro oprema, multifunkcionalni uredjaji, sistemi za upravljanje radnim procesima i skeniranje), Alfa Digital je predstavnik i nekoliko drugih vodećih svetskih korporacija kao što je IBM (hardverska i softverska rešenja), Lenovo (laptop i desktop računari i prateća oprema), Kern (sistemi za kovertiranje i insertovanje), DocuWare (sistemi za upravljanje dokumentima i arhiviranje), Creo (RIP stanice, kolor menadžment i upravljanje radnim procesima), te mnogih drugih.

U mogućnosti smo da obezbedimo našim brojnim korisnicima široki spektar usluga koje obuhvataju usluge održavanja i servisiranja gore pomenutih sistema, uslugama savetovanja i integrisanja u oblasti upravljanja dokumentima i radnim procesima, te uslugama elektronskog i fizičkog arhiviranja, odnosno procesiranja, proizvodnje i kovertiranja personalizovanih dokumenata.

Uvereni smo da naše višegodišnje iskustvo i dostignuti stepen kvaliteta poslovanja, u sprezi sa dinamičnim i stručnim prodajnim i tehničkim timom, garantuje naš dalji razvoj i unapredjenje zadovoljstva korisnika naših proizvoda i usluga. U prilog tome, novembra 2012. godine uspešno smo okončali postupak implementacije i sertifikacije integrisanog sistema upravljanja, međunarodno priznatim ISO standardima 9001:2008 i 27001:2005. Više o tome možete pročitati ovde.